Όροι Χρήσης

Το διαδικτυακό όνομα www.luella.gr ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία Esperado Fashion Ι.Κ.Ε  , (ξενόγλωσσα) ESPERADO FASHION P.C. με διακριτικό τίτλο  ESPERADO FASHION, (ξενόγλωσσα) ESPERADO FASHION με Νομική Μορφή ΙΚΕ, Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 153922026000 Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 15392202600 , και με Αριθμό Μητρώου Επιμελητηρίου 29410 Επιμελητήριο Ημαθίας & Αριθμός Φορολογικού Μητρώου 801302550  που λειτουργεί στην φυσική διεύθυνση Δημητρίου Πρόιου 20, Αλεξάνδρεια Ημαθίας για την διάθεση και διαφήμιση των προϊόντων της στο διαδίκτυο. 

Κάθε χρήστης που επισκέπτεται, γίνεται μέλος ή κάνει κάποια αγορά από το διαδικτυακό μας κατάστημα, πρέπει να γνωρίζει και να συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Ο διαδικτυακός μας τόπος σας εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών με κάρτα μέσω της κρυπτογραφημένης σύνδεσης της εταιρίας Stripe.

Κάθε προσωπικό στοιχείο του χρήστη που έχει δηλώσει στον λογαριασμό του (διευθύνσεις, email, τηλ., κτλ) ή καταχωρεί την ώρα της παραγγελίας, καθώς και τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές είναι άκρως εμπιστευτικά και δεν δημοσιοποιούνται για κανένα λόγο σε τρίτους.

Παραγγελία, υποβολή και αποδοχή
Η παραγγελία των προϊόντων υποβάλλεται μέσω της συμπλήρωσης και αποστολής της ειδικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας την επιλογή «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». O πελάτης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας του έλαβε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των ακόλουθων πληροφοριών:

1. Των κύριων χαρακτηριστικών των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρήγγειλε, όπως αυτά περιγράφονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο πελάτης οφείλει να ελέγξει κάθε σχετικό χαρακτηριστικό, πριν από την υποβολή της παραγγελίας του, ούτως ώστε να μη διατηρεί καμία αμφιβολία για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των παραγγελλομένων προϊόντων. Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο πελάτης παρέλειψε να ενημερωθεί επαρκώς για τα ανωτέρω.
2. Της συνολικής τιμής των προιόντων της παραγγελίας του, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α., κάθε άλλου τέλους και όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων αποστολής (αν αυτές υπάρχουν). Όταν αυτές οι επιβαρύνσεις δεν μπορούν ευλόγως να υπολογιστούν εκ των προτέρων, το γεγονός ότι μπορεί να απαιτηθούν τέτοιες πρόσθετες επιβαρύνσεις γίνεται γνωστό στον πελάτη κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας και ο πελάτης οφείλει να λάβει γνώση πριν από την υποβολή της παραγγελίας. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων όπως τίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.). Οι ως άνω αναγραφόμενες τελικές τιμές κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνουν ΚΑΙ τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα (ΔΩΡΕΑΝ) εκτός αν αφορούν Κύπρο όπου και υπολογίζονται κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας.
3. Των μέσων πληρωμής, παράδοσης, εκτέλεσης, αλλά και της προθεσμίας εντός της οποίας η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα αγαθά ή να παράσχει τις υπηρεσίες. 
4. Της υποχρέωσης πληρωμής με την υποβολή της παραγγελίας.

Αποστολές 

Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται μόνο από τα ΕΛΤΑ Courier για την Ελλάδα.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Πληρωμές:
Στο e-shop μας έχετε στην διάθεσή σας τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

 

  1. Αντικαταβολή
  2. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Αλλαγές

Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή ενός προϊόντος, του οποίου η συσκευασία είναι άθικτη και το ίδιο το προϊόν μη χρησιμοποιημένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση. Αφού μας ενημερώσετε για την επιθυμητή αλλαγή, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν στη διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά την πρώτη σας παραγγελία. Μόλις έρθει ο courier για την παράδοση του δεύτερου προϊόντος, θα πληρώσετε (εφόσον υπάρχει) την χρηματική διαφορά και θα του επιστρέψετε το προηγούμενο προϊόν (χέρι με χέρι). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της αλλαγής, επιβαρύνουν εσάς.

Επιστροφές

Εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελία σας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι δεν πραγματοποιείται καμία επιστροφή, χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του μορφή, άθικτο, χωρίς οποιαδήποτε παραβίαση της συσκευασίας και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής. Επιπλέον, στο εσωτερικό του επιστρεφόμενου δέματος θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου.
Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους. Όμως, σε κάθε περίπτωση, αφαιρούνται 6 ευρώ από το επιστρεφόμενο ποσό, τα οποία αντιστοιχούν στα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της παραγγελίας.
1. Στέλνετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier (συνεργαζόμενο πρακτορείο) και χρέωση δική μας.

2. Στέλνετε το δέμα με οποιοδήποτε πρακτορείο courier επιθυμείτε και χρέωση δική σας. Σε αντίθετη περίπτωση, να γνωρίζετε ότι δε θα παραλάβουμε το δέμα.
Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και μόνο αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Σε προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία εσωρούχων και σε καλλυντικά προϊόντα, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή/ και επιστροφές, για λόγους υγιεινής.

Ελαττωματικότητα


Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την επιστροφή ή την αντικατάσταση του. Ωστόσο, θα σας παρακαλέσουμε, πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να ενημερωθούμε σχετικά. Έπειτα, θα σας ζητηθεί η αποστολή ενός βίντεο ή φωτογραφίας (εξαρτάται από την βλάβη), που να αποδεικνύει την ελαττωματικότητα του προϊόντος. Στη συνέχεια, είτε θα αποσταλεί αντικατάσταση του προϊόντος είτε θα πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιστρέψετε το δέμα με τα ΕΛΤΑ Courier, συνοδευόμενο από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής και ένα χαρτί, στο οποίο θα αναγράφεται το IBAN, η τράπεζα στην οποία ανήκει και το ονοματεπώνυμο κύριου δικαιούχου.
Η εταιρεία μας θα ελέγξει το επιστρεφόμενο προϊόν και εφόσον είναι ελαττωματικό και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής, θα προβεί σε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Σε κάθε περίπτωση, η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συμφωνημένες αλλαγές ή/ και επιστροφές είναι:

EsperadoFashion ΙΚΕ

Δημητρίου Πρόϊου 20

ΤΚ 59300, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τηλεφωνικό Κέντρο: 23330-27379, 23330-26336

Newsletter

Η εταιρία Esperado Fashion IKE μπορεί να χρησιμοποιήσει τα emails των χρηστών που έχουν κάνει παραγγελία για αποστολή emails σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών καθώς και για ενημερωτικά emails (newsletters).

Πολιτική απορρήτου

Στην ιστοσελίδα μας θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να μπορέσουμε να σας στείλουμε εξατομικευμένες εμπορικές ανακοινώσεις με προσφορές, προωθητικές ενέργειες, νέα αλλά και ενημερώσεις για την κατάσταση των παραγγελιών σας.

Δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για κανένα άλλο σκοπό, δεν θα τα παραχωρήσουμε (εκτός εάν μας υποχρεώσει ο νόμος ή εάν μας εξουσιοδοτήσετε) σε τρίτους και θα τα διατηρήσουμε μέχρι τη διαγραφή του λογαριασμού σας και για όσο χρονικό διάστημα μας υποχρεώνει ο νόμος.
Μπορείτε να αποσύρετε την εξουσιοδότησή σας σε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς και να ασκήσετε τα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας και φορητότητας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης  info@luella.gr

Περιοδικές αλλαγές

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει λειτουργία όσον αφορά το γραφικό αλλά και λειτουργικό περιβάλλον αλλά και τους όρους χρήσης χωρίς καμία ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά τους όρους χρήσης για τυχόν αλλαγές.

Με την επίσκεψη, περιήγηση ή εγγραφή σας στο διαδικτυακό μας τόπο

Luella, αυτόματα αποδέχεστε τους παραπάνω όρους